Goldnet Service SRL este o firma cu experienta de peste 7 ani in domeniul IT si are sediul in Bucuresti fiind specializata pe reparatia laptopurilor tabletelor si service calculatoare. In cei 7 ani de activitate Goldnet a reparat peste 10000 de laptopuri cu cele mai diverse probleme intalnite. Datorita echipamentelor profesionale si a tehnicienilor pregatiti, rata de satisfactie a clientilor a fost intotdeauna ridicata.

La Goldnet repari orice laptop, pc sau tableta indiferent de producator, model sau de defectele semnalate. Constatarea este gratuita daca laptopul se repara la noi, iar reparatia se va face doar cu acceptul clientului, dupa ce a fost informat in prealabil de defectele constatate si costul reparatiei.

Putem asigura si deplasarea la domiciliul clientului pentru ridicare/predare laptop, deasemenea putem trimite un curier pentru a face ridicarea si predarea, contra unei taxe de deplasare. Acest serviciu este destinat clientilor care nu au timp pentru a se deplasa la sediul nostru.

Pentru a ajunge la sediul nostru, va trebui sa va deplasati in sectorul 6, cartier Drumul Taberei, Aleea Istru nr. 5

HARTA SERVICE