Etichete

,

tastatura-laptop
Cand schimbam tastatura de laptop? Aceasta este o intrebare care are un raspuns evident si anume „atunci cand se strica” dar vom dezvolta putin pentru a vedea cand se strica tastatura.
De cele mai multe ori defectele sunt minore de genul unei taste lipsa sau clip rupt la tasta dar sunt si situatii (destule, am putea spune) cand in tastatura ajunge lichid din diferite motive. Ori ati fost neglijent cu un pahar de apa/sub/bere etc si l-ati varsat in tastatura ori pisica sau altcineva v-a facut „bucuria”.

Foarte important!

Foarte important este sa retineti ca atunci cand varsati lichide in laptop trebuie sa opriti repede alimentare (sa scoateti laptopul din priza), sa inlaturati bateria si sa nu incercati sa mai aprindeti laptopul DELOC! Orice tentativa de a il aprinde va poate defecta iremediabil laptopul.
Urmatorul pas este sa va duceti urgent la nu service de laptopuri iar cu o curatare si inlocuire tastatura laptop, acesta va fi ca nou.

Alte situatii

Exista si alte situatii cand tastatura se poate defecta dar care nu tin neaparat de tastatura ci de pamblica ce o conecteaza la placa de baza. Aceasta pamblica se poate rupe atunci cand umblati in laptop, desfaceti carcasa si nu sunteti atent la acea pamblica si astfel o rupeti. Si in aceasta situatie cu pamblica rupta, tastatura va trebui inlocuita astfel ca va sfatuim sa umblati cu grija atunci cand intentionati sa desfaceti laptopul.