recuperare date de pe hard disk defect

Datele de pe hard disk sunt in pericol in orice moment, pentru ca nu stii cand hard diskul se defecteaza iar datele stocate pe el devin inaccesibile.

Daca faceti constant back-up la fisierele importante nu veti fi afectati foarte mult de o eventuala defectiune la hard disk insa atunci cand nu sunteti acoperit, o astfel de defectiune poate fi foarte problematica.

Atunci cand ai date de recuperat trebuie sa apelezi la profesionisti pentru a fii sigur ca datele nu se compromit. Desigur, poti incerca si tu solutii software si alte metode insa nu intotdeauna aceste solutii iti recupereaza datele iar daca nu sunteti foarte tehnic puteti face mai mult rau.

La Goldnet asiguram serviciul profesional de recuperare date de pe hard disk cu preturi intre 200 si 600 de lei, in functie de tipul defectului. Asiguram si recuperarea datelor de pe alte tipuri de unitati de stocare precum stick-uri de memorie sau carduri.

Defectele hardware vor necesita cele mai mari costuri intrucat trebuie cumpara un hard nou identic de pe care se preleveaza anumite componente ce apoi sunt montate pe hardul defect dupa care incepe recuperarea de date propriu zisa.

Apeleaza cu incredere la tehnicienii de la Goldnet si iti vei recupera datele.