Din diferite motive se poate ajunge in situatia in care incarcatorul laptopului tau se defecteaza si nu mai incarca deloc sau incarca partial.
In aceasta situatia trebuie fie sa lucrati doar cu laptopul conectat la sursa de curent fie sa achizitionati un incarcator de laptop nou.
Daca alegeti sa cumparati un incarcator aveti mai multe variante in functie de buget si anume puteti achizitiona un incarcator second hand sau unul nou nout. Diferentea este la pret, iar un incarcator sh poate fi chiar si cu 50% mai ieftine.

alimentator-incarcator-laptop

Un alt aspect important pe care trebuie sa il luati in vedere este daca doriti sa achizitionati un incarcator original sau unul aftermarket. De cele mai multe ori, incarcatorul original este cea mai buna varianta si este optiunea pe care o recomandam pentru o achizitie de succes si pentru a va asigura ca incarcatorul functioneaza optim si incarca laptopul asa cum trebuie.

Cel mai important aspect este legat de puterea incarcatorului, putere care trebuie sa fie livrata de incarcator catre laptop. Un incarcator ce scoate un voltaj/amperaj mai mare este in regula intrucat laptopul isi va lua puterea de care are nevoie. In schimb, daca incarcatorul nu scoate voltajul suficient, atunci laptopul va avea fluctuatii si fie se va restarta fie va functiona defectuos si se va strica in cel mai scurt timp.

Alegeti doar incarcatorul potrivit, original de preferat si cu un amperaj/voltaj suficient pentru a alimenta laptopul dvs!