INSTALARE WINDOWS

INSTALARE WINDOWS

Multi utilizatori de laptopuri sau calculatoare isi instaleaza singuri sistemul de operare insa cei mai putini priceputi au nevoie de ajutorul nostru.

Asiguram serviciul profesional de instalare Windows la sediul firmei sau la domiciliul clientului. Instalarea costa 75 de lei si presupune pregatirea partitiilor, instalarea propriu zisa a sistemului de operare, finalizarea instalarii, instalarea driverelor si testarea pentru a vedea daca functioneaza optim.

In situatia in care doriti sa ne deplasam la domiciliul dumneavoastra, va fi perceputa o taxa de deplasare de 25 de lei la care se va adauga suma de 75 de lei aferenta serviciului de instalare.

Tarifele mentionate sunt percepute pentru un interval de o ora si 30 de minute de interventie iar daca procesul se prelungeste din diverse motive (fie laptopul este mai vechi si instalarea se face foarte greu, fie clientul doreste instalarea unor softuri, altele decat driverele etc) va fi perceput un tarif de 50 de lei pentru fiecare ora in care tehnicianul se ocupa de laptopul dvs.

Reclame