Etichete

, ,

Ca o idee principală legată de calculatoarele second hand este ca acestea sunt mult mai accesibile,din punct de vedere financiar,faţă de cele noi cumpărate din magazine,ceea ce înseamnă o economie substanţială în bugetul personal.

Poate cele mai importante avantaje ale achiziţionării unui calculator second hand ieftin sunt preţul lui şi garanţia. Preţul este un avantaj care este destul de evident,un calculator second hand poate costa şi 100-200 de lei,pe când unul cumpărat nou,cu aceleaşi funcţii,poate costa şi de 10 ori mai mult. De aceea, un calculator second hand este o variantă mult mai bună, pe care să o iei în calcul mai ales daca ai un buget limitat dar vrei totusi un calculator cu procesor i5. Şi la gama de calculatoare second hand ai opţiunea de a alege nivelul de performanţă al acestuia, astfel că poţi cumpăra şi un calculator cu o performanţă ridicată la mâna a doua la un preţ bun pentru valoarea componentelor sale.

La fel ca şi sistemele noi, calculatoarele second hand beneficiază şi ele de garanţie pentru a fi reparate sau schimbate gratuit în cazul apariţiei unor probleme. Marea majoritate a comercianţilor de calculatoare second hand oferă o garanţie şi de un an de zile în ceea ce priveşte produsele lor. De asemenea, această garanţie poate să fie prelungită, ceea ce este ideal. Însă pentru acest beneficiu, trebuie să mai plăteşti în plus.
Cei care sunt împătimiţi ai tehologiei şi folosesc mult şi jocurile pe calculator, prefera să-şi contruiasca un calculator performant din componente la mâna a doua. În acest fel îşi pot îmbunătăţii performanţă, creşte memoria şi calitatea unor componente.

În concluzie un calculator second hand este mult mai accesibil din punct de vedere financiar,beneficiază şi de o garanţie care oferă siguranţă că nu se vor mai face cheltuieli în privinţa reparaţiilor pe o perioadă de un an de zile,şi asigură o performanţă ridicată.

Reclame